Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Groot assortiment

Grootste keuze CB-toestellen in België

Kwaliteitsproducten

De beste merken voor langdurig gebruik

Ervaring

CB-herstellingen sinds 1977

Snelle verzending

Steeds traceerbare BPOST verzending

PMR 446 Mhz

PMR446 is een Walky Talky standaard voor persoonlijke communicatie, Private Mobile Radio, voor algemeen gebruik. Deze Walky Talkies mogen vergunningvrij worden gebruikt. PMR446 is puur bedoeld voor de communicatie tussen Walky Talkies onderling. Ze mogen zowel zakelijk als privé worden gebruikt. Met het beschikbare zendvermogen is afhankelijk van het terrein een afstand van een paar honderd meter tot maximaal enkele kilometers haalbaar.
PMR446 gebruikt  8 frequenties van 12,5 kHz breed in de band van 446,0 tot 446,1 MHz.
De kanalen zijn voor algemeen gebruik en worden niet exclusief toegewezen. Het door de Walky Talky uitgestraalde vermogen is maximaal 0,5 W. PMR446 werkt nog analoog, waarbij alleen FM is toegestaan. Deze Walky Talkies zijn voorzien van een vaste antenne. Op de Walky Talky mag geen aansluiting zitten voor het bevestigen van een externe antenne. Ook het gebruik van een basisstation is verboden.
De PMR Walky Talky mag vrij worden gebruikt. Dit betekent dat medegebruik door anderen moet worden geaccepteerd. De meeste Walky Talkies hebben een codering (CTCSS: Continuous Tone Controlled Squelch System of DCS: Dynamic Call Selection) om ervoor te zorgen dat alleen de eigen communicatie wordt gehoord.

Weergegeven:
Sorteren op:

Vaultz Koffer

Vaultz KofferIdeale, sterke koffer voor het opbergen van Walky Talkies, meettoestellen,  pistol..

€59,00
Excl. BTW: €48,76