Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Groot assortiment

Grootste keuze CB-toestellen in België

Kwaliteitsproducten

De beste merken voor langdurig gebruik

Ervaring

CB-herstellingen sinds 1977

Snelle verzending

Steeds traceerbare BPOST verzending

Tom Tom

Tom Tom

TomTom NV is een Nederlandse fabrikant van navigatiesystemen. Het is Europa's grootste en wereldwijd een van de marktleiders van navigatietoepassingen. Het bedrijf heeft meer dan 3500 werknemers en kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Gent, Lodz, Harsum, Londen, Massachusetts, Edinburgh, Berlijn, Leipzig en Taiwan. Daarnaast is TomTom sinds 2005 genoteerd op de Eurolist en in 2006 gepromoveerd naar de AEX van Euronext Amsterdam.

Geschiedenis

In 1991 begonnen Peter-Frans Pauwels en Pieter Geelen, beiden pas afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, het bedrijf Palmtop, dat applicaties ging ontwikkelen voor de eerste generatie handheld computers. In die tijd waren de meeste applicaties voor zakelijk gebruik, maar met het succes van de Psion Series 3-reeks werd duidelijk dat particulieren ook behoefte hadden aan personal organisers. Het bedrijf werd omgedoopt in Palmtop en begon lichtgewicht commerciële applicaties te ontwikkelen, variërend van woordenboeken en personal finance-producten tot spelletjes en routeplanners.
Om deze applicaties wereldwijd te kunnen verkopen, kwam Corinne Vigreux in 1994 het team versterken. De handheldmarkt breidde zich snel uit, vooral na het grote succes van de Palm Pilot in 1996 en de opkomst van de eerste Microsoft-gebaseerde apparaten. Palmtop ontwikkelde applicaties voor al deze apparaten.
In 2001 werd Harold Goddijn, ex-CEO van Psion, de vierde volledige partner, en kreeg het bedrijf de nieuwe naam TomTom. Ook TomTom kwam met een mobiel autonavigatiesysteem, TomTom Navigator. TomTom Navigator werd een groot succes en de rest van het vehaal kennen we.

We vermelden hieronder slechts enkele modellen (die waarschijnlijk bij ons op voorraad zijn). Wil je een specifieke TomTom of een prijs, stuur ons een e-mail, we beantwoorden zo snel mogelijk. Alle recente TomTom's kunnen door ons geleverd worden.

Weergegeven:
Sorteren op:
Tom Tom Rider 42 WEU 2-3 dagen of langer...

Tom Tom Rider 42 WEU

Tom Tom Rider 42 WEUSpeciaal voor motorrijders ! Ontdek uw volgende avontuurLife..

€349,99
Excl. BTW: €289,25

Tom Tom Start 42

Tom Tom Start   42Tom Tom Start - heel Europa - met lifetime kaarten  De T..

€149,00
Excl. BTW: €123,14

TomTom Go 620 Truck

TomTom Go Professional 620 TruckProfessioneel navigatiesysteem dat is ontworpen voor grote voertuige..

€349,99
Excl. BTW: €289,25