Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Groot assortiment

Grootste keuze CB-toestellen in België

Kwaliteitsproducten

De beste merken voor langdurig gebruik

Ervaring

CB-herstellingen sinds 1977

Snelle verzending

Steeds traceerbare BPOST verzending

GPS Navigatie

Gps krijgt multimedia-allures
De populariteit van de navigatiesystemen stijgt. Het groeiende gps-succes hangt nauw samen met zijn grotere betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Toch biedt deze moderne spoorzoeker u vandaag veel meer mogelijkheden. Kom even langs bij ERS Telecom BVBA om deze mogelijkheden te bekijken.
Detailkaarten
Niets zo vervelend als de verkeerde weg op gestuurd worden. Betrouwbare kaarten zijn dus een must. Enkele gps-aanbieders geven geactualiseerde detailkaarten als u zich snel registreert. En daarbij krijgt u soms meer kaartinformatie dan u zou verwachten …
Meer gps-comfort
De nieuwe navigatiesystemen zijn een stuk gebruiksvriendelijker dan hun voorgangers. Al blijft het opletten geblazen met de batterij. Die gaat bij het beste toestel vijf keer langer mee dan bij een minder goede concurrent. Een goed verstaanbare klank biedt niet alleen meer comfort, het is ook veiliger. Zo moet u niet te pas en te onpas naar uw gps-scherm kijken. Toch scoort maar een handvol navigatiesystemen ‘heel goed’ voor dit criterium.
Multimedia
Een gps lijkt meer en meer op een klein multimediatoestel. Wat dacht u van de mogelijkheid om mp3’s af te spelen. Of van een ingebouwd digitaal fototoestel? Snelheidsduivels zijn ongetwijfeld in hun nopjes met informatie over de radars voor snelheidscontrole.
TMC via gps
Het neusje van de zalm is de automatische radiobegeleiding Trafic Message Channel (TMC). Die leidt u feilloos langs files en wegenwerken. In België (gratis) en in Europa wordt dit stilaan een trend. Steeds meer fabrikanten van navigatiesystemen bieden u TMC aan – standaard of als optie.

TomTom heeft enkele draagbare modellen speciaal voor Truckers en ook voor Mobilehome.