Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Groot assortiment

Grootste keuze CB-toestellen in België

Kwaliteitsproducten

De beste merken voor langdurig gebruik

Ervaring

CB-herstellingen sinds 1977

Snelle verzending

Steeds traceerbare BPOST verzending

Draagbare systemen

Draagbare systemen

In België gingen ondertussen bijna 1.000.000 draagbare navigatiesystemen over de toonbank.  Wie dat wenst, kan kiezen voor een toestel in de aanbieding; alle toestellen, ook de goedkoopste, gebruiken immers dezelfde technologie. Maar tot vandaag biedt helaas geen enkele fabrikant van gps-toestellen die tegen bodemprijzen in de supermarkt worden verkocht een gegevensupdate aan. Na verloop van tijd loopt u dus wel het risico met een erg verouderde gps te zitten. Daar onderscheiden de aangekochte GPS toestellen in een speciaalzaak zich in. Doch het dient ook gezegd dat deze updates ook niet maandelijks dienen te gebeuren. De toestellen die je bij ERS Telecom BVBA koopt zijn steeds recent en up 2 date.

Mio Technology Corp. ontwikkelt en brengt producten op de markt die het gebruikers mogelijk maken te genieten van de allerlaatste ontwikkelingen in mobiele diensten. Mio stelt wereldwijd meer dan 1500 mensen tewerk en brengt zijn producten op de markt in meer dan 47 landen en regio’s. Mio’s Europese vestigingen bevinden zich in België, Polen en het Verenigd Koninkrijk. De producten van Mio die autonavigatie, draagbare navigatie en navigatie PDA systemen omvatten, zijn ontwikkeld met een focus op de behoeften van consumenten. Mio’s slogan ‘Explore More’ richt zich op het veranderen van de manier waarop mensen de wereld ervaren en wil hen laten weten dat ze de wereld makkelijk en in alle vrijheid kunnen ontdekken.
Informatie: Fusie met Navman in 2007 // De nummer 3 positie voor mobiele GPS (Bron: Canalys Q3 2008) // Introductie van het eerste toestel met de 3D-oriëntatiepunten in 2007
Opgelet!: Zwitserland en Duitsland verbieden gps-toestellen met flitspaalwaarschuwing die in de POI zitten!
Opgelet²!: Prijzen van GPS-toestellen veranderen snel, bel ons voor een actuele prijs. 

Speciaal voor Truckdrivers die Snooper GPS gebruiken: 
Vanaf heden kunt u gebruik maken van het nieuwe update systeem voor alle Snooper toestellen. Het gesleur met DVD's is dus verleden tijd.
De nieuwe module is te vinden op:  http://www.snooperneo.co.uk/Europe/MapSerialCheck.cfm
Wijzelf verkopen sinds 2013 GEEN geen Snooper GPS toestellen noch accessoires meer.