Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Groot assortiment

Grootste keuze CB-toestellen in België

Kwaliteitsproducten

De beste merken voor langdurig gebruik

Ervaring

CB-herstellingen sinds 1977

Snelle verzending

Steeds traceerbare BPOST verzending

Tablet

Tablet

 

Een tablet-pc is een computer die in de hand kan worden gebruikt. Hij kan worden gezien als een grote, krachtigere pda, of als een kleine laptop. Het begrip is een geesteskind van Microsoft, maar het idee stamt al uit de jaren 60. De eerste tablet-pc verscheen begin jaren 90 op de markt.
Het belangrijkste verschil met een laptop is het (meestal) ontbreken van een toetsenbord, al kan wel een los toetsenbord worden aangesloten. Een typische tablet-pc is ongeveer 21x27x2 cm groot en weegt tussen de 1 en 1,5 kg.
Een tablet-pc kan door middel van wifi en/of LAN-verbinding met een lokaal computernetwerk of het internet worden verbonden.
Verder is een tablet-pc eigenlijk een volwaardige personal computer. Alle software die op Windows XP, Windows Vista of Windows 7 draait, werkt ook op de tablet-pc als deze windows software draait. Net als bij een pc zijn er ook meerdere OS mogelijk op een tablet. (bron : Wikipedia)
 
Denk aan uw gezondheid - gebruik uw mobiele telefoon met mate, bel met een oortje en kies voor een toestel met een lagere SAT-waarde (SAR-waarde)

Er zijn geen producten in deze categorie.