Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Groot assortiment

Grootste keuze CB-toestellen in België

Kwaliteitsproducten

De beste merken voor langdurig gebruik

Ervaring

CB-herstellingen sinds 1977

Snelle verzending

Steeds traceerbare BPOST verzending

Drones

Onbemand luchtvaartuig
Een onbemand luchtvaartuig of "drone" is een luchtvaartuig zonder piloot aan boord. De toestellen worden vaak op afstand bestuurd, waarbij de bestuurder zich in de nabijheid kan bevinden, maar ook op duizenden kilometers afstand. Er zijn ook autonomere toestellen, die volgens een geprogrammeerde opdracht handelen.
Er bestaan verschillende namen waaronder een dergelijk toestel bekend is: UAV (Unmanned Aerial Vehicle) of RPAS (Remotely Piloted Aircraft Systems), Micro Air vehicle (MAV), Autonomous Aerial Robotics (AAR), Small Unmanned Aircraft System (SUAS), microcopter, mini UAV of small UAV, rotor-UAV of RUAV.
Het woord drone is oorspronkelijk een Engels woord dat dar betekent (mannetjesbij). In het Nederlands wordt ook wel eens het woord droon gebruikt. "Drone" is oorspronkelijk een militaire luchtvaartterm voor een onbemand vliegtuig dat dient als 'vliegend doel'.
Wij van ERS Telecom BVBA beperken ons tot de Drones voor recreatief gebruik met een reikwijdte tot maximum enkele km's en voorlopig enkel van het merk Parrot dat vooral bekend werd voor zijn BlueTooth carkit's en BT-oortjes.
 
       
 
Rechts: Luchtfoto van Wachtebeke (genomen vanaf Meersstraat)
 
.
Weergegeven:
Sorteren op:

Parrot Bebop Drone + Skycontroller - geel

Parrot Bebop Drone + Skycontroller - geel Laatste toestel op voorraad, met veel gratis opties zoals..

€899,99
Excl. BTW: €743,79