Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Groot assortiment

Grootste keuze CB-toestellen in België

Kwaliteitsproducten

De beste merken voor langdurig gebruik

Ervaring

CB-herstellingen sinds 1977

Snelle verzending

Steeds traceerbare BPOST verzending

Wi-Fi Smart Stekker

Wi-Fi Smart Stekker    ( WIFIP120EWT )


Product omschrijving

Bedien allerlei elektrische apparaten op afstand door ze eenvoudigweg aan te sluiten op deze draadloze slimme stekker en ze te verbinden met je smartphone of tablet via je Wi-Fi-router. Dankzij de handige verbruiksmonitor zie je in één oogopslag het huidige stroomverbruik van het apparaat of het totale stroomverbruik tot nu toe.


Eenvoudig te installeren

 • Je hoeft geen technisch talent te hebben of een elektricien te zijn om de aangesloten toepassingen en apparaten te bedienen en automatisch te laten werken.
 • Alles wat je nodig hebt, is een slimme stekker en je Wi-Fi-router. Onze intuïtieve app geeft je de mogelijkheid om apparaten van op afstand en automatisch aan en uit te schakelen. De slimme stekker werkt zelfs met spraakbediening zoals Amazon Alexa of Google Home.


Maak tijdschema’s en koppel aan andere slimme producten

Maak tijdschema’s om met de stekker apparaten in te schakelen of verbindt ze met andere toepassingen om scenario's te creëren die met één enkele spraakopdracht of druk op de knop kunnen worden geactiveerd.


Houd je energieverbruik in de gaten

Je ziet in één oogopslag welke apparaten een uitzonderlijk hoog stroomverbruik hebben. Zo maak je je woning slim en energiezuinig.


Over Nedis® SmartLife

Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan je bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.

Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of contactdoos, of je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.


Eigenschappen

 • Als zelfstandig werkend product te gebruiken of eenvoudig te verbinden met andere Nedis® SmartLife-producten
 • Voor bediening op afstand en geautomatiseerde bediening
 • Ondersteunt spraakbediening – via Amazon Alexa of Google Home


Inhoud verpakking

 • Slimme stekker
 • Snelstartgids


Ook perfect geschikt om de verwarming reeds aan te schakelen op uw buitenverblijf terwijl je afwezig bent. Is er géén Wi-Fi of  Internet aanwezig schaf je gewoon een MiFi-router aan. ( zie beschikbare accessoires hier onder )


GRATIS verzonden als je de kortings-code TRANSPORT toe voegt bij uw order !

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Wi-Fi Smart Stekker

 • Merk: NEDIS
 • Model: Wi-Fi Smart Switch
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • €39,99
 • Excl. BTW: €33,05

Tags: Wi-Fi Smart Stekker, WIFIP120EWT, Schakelaar met Wi-Fi, Wifi Switch, SmartLiving