Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Groot assortiment

Grootste keuze CB-toestellen in België

Kwaliteitsproducten

De beste merken voor langdurig gebruik

Ervaring

CB-herstellingen sinds 1977

Snelle verzending

Steeds traceerbare BPOST verzending

Smart Walky Talky (Groot bereik)

 


 

Bereik van deze Smart WalkyTalkies is niet enkel België of Europa maar Wereldwijd !
 
Het nieuwe Smart WalkyTalky platform maakt gebruik van het bestaande 2G / 3G / 4G LTE GSM netwerk en niet van traditionele UHF of VHF frequenties. Onze ervaring is dat de dekking vele malen beter is dan het reeds bestaande Entropia netwerk.  Afhankelijk van de gekozen GSM provider en SIM-kaart heeft u een (gratis) internationale dekking (sinds de GSM-roaming binnen de EU weggevallen is) met uw Smart Portofoon. (ERS Telecom BVBA raadt de SIM-kaarten van BASE aan door de geringe kosten). Kortom als u de vraag heeft wat is het bereik? Daarop hebben wij een simpel antwoord: maximaal de aarde rond of 40.076 Km !!! Zolang u een data verbinding heeft met uw Smart WalkyTalky op Wifi of mobiele GSM netwerk abonnement dan is het bereik onbeperkt. U hoeft dus ook niet te investeren in een eigen infra structuur, dit is al voor u gedaan. Daarnaast heeft u ook geen gedoe met vergunningen, deze oplossing is vergunning vrij en overal te gebruiken! Dit zowel voor particulieren als voor bedrijfstoepassingen. (Loonwerkers, Taxibedrijven, Ambulance, Koerierbedrijven, Transportbedrijven, of zelfs binnen een (*) bedrijf waar gewone Walky Talkies geen voldoende reikwijdte hebben, enz...
 
Voor (*) bedrijven die een oplossing zoeken binnen hun eigen Wifi netwerk is dit ook een zeer degelijke oplossing. Deze WalkyTalkies fungeren ook uitstekend binnen alleen uw eigen Wifi netwerk zonder gebruik te maken van een GSM abonnement
(In bvb ziekenhuizen van de kelder tot de bovenverdieping, zolang er maar internet aanwezig is...)
 
Elke werkgever wil graag weten waar zijn personeel zich bevindt.  Als voorbeeld op een evenementen waar de mensen zich bevinden voor het snel inzetten van personen op de juiste positie bij calamiteiten of andere hand en span diensten. Met deze Smart WalkyTalky in combinatie met de dispatch software en GPS tracking heb je een totaal overzicht waar elke gebruiker zich bevindt en kun je vanuit de centrale meldkamer met een eenvoudige headset alle mensen aansturen.
 
Het Smart WalkyTalky systeem is vergelijkbaar met elk professioneel trunking portofoon netwerk zoals bijvoorbeeld Entropia. Echter niet met de bekende beperkingen in het bereik, het aantal groepen binnen uw netwerk en de hogere kosten. Daarnaast biedt dit systeem in combinatie met de dispatch console de mogelijkheid tot het mee kijken van live video beelden, elkaar kunnen bellen via een en hetzelfde apparaat, GPS Tracking en nog vele andere extra mogelijkheden wat geen enkel ander platform heeft te bieden binnen dit segment. 
 
Kom gerust langs voor een gratis demonstratie in onze winkel. Er is één toestel in de winkel aanwezig, een ander toestel is (meestal) in gebruik (voor demo) bij taxibedrijf D-CAB te Sint-Niklaas.


Weergegeven:
Sorteren op:

D'Call VT12W Smart WalkyTalky met GPS

D'Call VT12W Smart WalkyTalky met GPSDe D'Call VT12W is een Smart WalkyTalky di..

€299,00
Excl. BTW: €247,11
Inrico T199 Out Of Stock

Inrico T199

Inrico T199( Einde productie,  werd vervangen door T526 )Deze T199 Walkie talky heeft geen gren..

€199,00
Excl. BTW: €164,46

Inrico T320

Inrico T320Operation systeem Android 7.0Platform MTK 6737WMRAM 1G+8GExtended Memory optioneel tot 32..

€229,00
Excl. BTW: €189,26
Inrico T526 2-3 dagen of langer...

Inrico T526

Inrico T526(Indien niet op voorraad zijn deze Walky-Talkies meestal snel leverbaar)Deze T526-walkiet..

€199,00
Excl. BTW: €164,46
Inrico TM-7 Plus 2-3 dagen of langer...

Inrico TM-7 Plus

Inrico TM-7 PlusInrico TM-7 Plus 4G LTE-netwerk mobiele radio Wifi GSM WCDMA autoradio-formaat en aa..

€229,00
Excl. BTW: €189,26