Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /host/ers.be/public/catalog/controller/module/journal2_side_category.php on line 278Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /host/ers.be/public/catalog/controller/module/journal2_side_category.php on line 284Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /host/ers.be/public/catalog/controller/module/journal2_side_category.php on line 290Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /host/ers.be/public/catalog/controller/module/journal2_side_category.php on line 296Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /host/ers.be/public/catalog/controller/module/journal2_side_category.php on line 330Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /host/ers.be/public/catalog/controller/module/journal2_side_category.php on line 336 Parrot Minikit Neo 2 HD - GSM & Tablets | ERS.be
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Groot assortiment

Grootste keuze CB-toestellen in België

Kwaliteitsproducten

De beste merken voor langdurig gebruik

Ervaring

CB-herstellingen sinds 1977

Snelle verzending

Steeds traceerbare BPOST verzending

Out Of Stock Parrot Minikit Neo 2 HD

Parrot Minikit Neo 2 HD

 

Compatibel met HD voice

HD Voice is de allernieuwste audiostandaard voor telefonie. In plaats van het klassieke digitale telefoongeluid kunt u nu genieten van High Definition stemgeluid. Het resultaat is dat het stemgeluid veel natuurlijker klinkt.
Compatibel met telefoons en netwerken die HD Voice ondersteunen.

 

Stemaansturing

U hoeft uw MINIKIT niet meer aan te raken om te bellen of een oproep te beantwoorden! Schakel de stemaansturing in door het sleutelwoord 'MINIKIT' uit te spreken.
Tip: Spreek bij de nieuwste iPhone-modellen de woorden 'Hello Siri' uit om gebruik te maken van de functie 'Siri Eyes Free'!
Wanneer een oproep binnenkomt, zegt u 'Accept' (beantwoorden) of 'Reject' (weigeren" !

 

App MINIKIT Neo 2 op iOS & Android

De gratis app biedt 10 exclusieve functies, waaronder:

 1. In- / uitschakelen Siri Eyes Free en 'Magic Words'
 2. Automatisch beantwoorden SMS-berichten en onbeantwoorde oproepen:
 3. Voor de Android-gebruikers: Verstuur een automatisch antwoord via SMS naar oproepen en SMS-berichten die u ontvangt tijdens het rijden.
 4. Voor iOS-gebruikers: Neem een persoonlijke ingesproken boodschap op die wordt afgespeeld voor de beller wanneer de oproep via de handsfree-kit niet wordt beantwoord.
 5. Waar is mijn auto: u vindt uw auto terug dankzij de navigatie-app. Zodra de verbinding van uw Bluetooth kit wordt onderbroken, onthoudt de app automatisch de GPS-positie.
 6. Parkeerduur en rijtijd
 7. Spraakherkenning en hulp bij koppeling
 8. En nog veel meer!
 9. De meest geavanceerde telefoonfuncties

De MINIKIT Neo 2 HD beschikt uiteraard over alle befaamde functies van de Parrot handsfree-kits:

 • automatische synchronisatie van de contacten
 • geavanceerde spraakherkenning
 • Text to speech
 • Met stem aangestuurde menu's:
 • Spreek op elk gewenst moment het woord 'MINIKIT' uit om de stemherkenning in te schakelen. Spreek vervolgens de naam van de contactpersoon die u wilt bellen.

 

Parrot Dual Mode

De MINIKIT Neo 2 HD Glam Edition kan tegelijkertijd met twee telefoons verbinding maken. U wilt zowel oproepen van uw persoonlijke als uw zakelijke telefoon ontvangen? Geen probleem, want de MINIKIT beheert oproepen van beide telefoons op een transparante manier.
Dankzij de Switch-modus, kunt u de directory van beide telefoons gebruiken om te bellen: u hoeft slechts gedurende 2 seconden op het radertje te drukken om van de ene naar de andere telefoon te switchen.


U kunt ook luisteren naar de muziek van beide telefoons.

Muziek en Bluetooth

De MINIKIT Neo 2 HD beschikt over Bluetooth Audio Streaming (A2DP).
U kunt naar alle muziek op uw telefoon luisteren en tegelijkertijd luisteren naar de stemopdrachten van de navigatie-app van uw telefoon.
Wanneer u gebeld wordt, worden de navigatie-instructies automatisch op pauze gezet. Zodra u ophangt worden de navigatie-instructies hervat.

 

Uw geluid in High Definition

De flat panel-technologie verschaft een helder en open geluid. Dankzij een krachtige versterker kunt u genieten van een geluidsvolume van 3W.
De geluidskwaliteit blijft optimaal, ongeacht het volume.
Digital Signal Processing zorgt voor aanzienlijke ruisonderdrukking en voorkomt echovorming.

 

Automatische start

De MINIKIT schakelt zichzelf dankzij de trillingssensoren automatisch in zodra u in de auto stapt.

Nieuw bevestigingssysteem voor zonneklep

De in het ontwerp geïntegreerde bevestigingsclip is gemaakt van een sterke plasticsoort en past op elke zonneklep, ongeacht de dikte van de klep.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Parrot Minikit Neo 2 HD

 • Merk: Parrot
 • Model: Parrot Minikit Neo 2 HD
 • Beschikbaarheid: Out Of Stock
 • €89,00
 • Excl. BTW: €73,55