Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door de huidige Covid19 toestand kunnen er vertragingen optreden in het verwerken van jullie orders.

Groot assortiment

Grootste keuze CB-toestellen in België

Kwaliteitsproducten

De beste merken voor langdurig gebruik

Ervaring

CB-herstellingen sinds 1977

Snelle verzending

Steeds traceerbare BPOST verzending

Out Of Stock Doro PhoneEasy 410

Doro PhoneEasy 410

Laatste stuks !

Refurbished GSM met nieuwe lader en nieuwe batterij.

Ons eenvoudig in gebruik mobiel GSM telefoontoestel in een stijvol "klap-model" met grote toetsen en letters voor makkelijker bellen en sturen van sms-berichten.

Kenmerken van de Doro PhoneEasy 410


  • Groot,duidelijk toetsenboord met aparte toetsen
  • Groot, makkelijk te lezen kleurbeeldscherm
  • Bluetooth voor draadloze headset of nekriem
  • MMS voor het ontvangen van foto's.


Voor een gebruiksvriendelijke gsm hoeft u niet verder te zoeken. De Doro 410 is een oplossing voor iedereen die de huidige smartphones te lastig vindt om goed te kunnen gebruiken. Dit aantrekkelijke toestel voorziet u onder andere van grote toetsen, een helder display en een alarmknop. Als u die laatste drie seconden of langer indrukt wordt een vooraf ingesteld nummer gebeld en kunt u snel hulp inroepen. Dit is een fijn idee voor senioren of mensen die alleen wonen. Bovendien is de Doro 410 te gebruiken in combinatie met een gehoorapparaat, verstuurt u moeiteloos sms-en mms-berichten en beschikt u over Bluetooth. Een FM-radio, calculator, kalender en hoofdtelefoonaansluiting completeren dit toestel.


In te klappen en toch alle ruimte voor uw contacten.

De Doro 410 geeft u alle ruimte voor het opslaan van uw contacten. U kunt tot wel 100 contacten en drie nummers per contact in het telefoonboek kwijt. Ook sms'en is met dit toestel goed te doen. Door de extra grote toetsen en het heldere beeldscherm ziet u precies wat u tikt. Als u een oproep ontvangt is dit duidelijk af te lezen. Wanneer u de Doro 410 niet nodig heeft klapt u deze dicht. Door deze ruimtebesparing bergt u het toestel gemakkelijk op. Naast duidelijke beltonen beschikt de Doro 410 ook over een trilfunctie waardoor u inkomende oproepen bijna niet kunt missen. Tenslotte biedt deze Doro u verder nog een luidspreker en een batterij met lange levensduur.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Doro PhoneEasy 410

  • Merk: DORO
  • Model: Doro PhoneEasy 410
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €89,00
  • Excl. BTW: €73,55

Tags: Doro PhoneEasy 410, Doro, Senioren GSM