Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Groot assortiment

Grootste keuze CB-toestellen in België

Kwaliteitsproducten

De beste merken voor langdurig gebruik

Ervaring

CB-herstellingen sinds 1977

Snelle verzending

Steeds traceerbare BPOST verzending

Out Of Stock Emporia Solid Plus
EmporiaSOLID Plus:
 
Speciaal ontwikkeld voor actieve mensen en avonturiers die van het buitenleven houden en op zoek zijn naar een betrouwbare, eenvoudig te gebruiken telefoon. De emporiaSOLID Plus is water- en vuilafstotend en met zijn robuuste en schokbestendige behuizing de ideale partner tijdens een wandeling, fietstocht of bij het tuinieren.
 
 
Producteigenschappen:
 
De Emporia SOLID Plus is met zijn extra harde beeldschermglas en op 12 punten vastgeschroefde behuizing zeer schokbestendig (Mil-STD-810F getest). En zijn IP67 rating waarborgt dat de telefoon geen probleem heeft met een regenbui. Door de sterke trilfunctie zult u geen enkele oproep missen. Extra grote toetsen met duidelijke drukpunten maken het gebruik van de telefoon en het schrijven van SMS-en zeer gemakkelijk.
 
Met de Emporia SOLID Plus kunt u SMS-en eenvoudig verzenden en ontvangen, en tot 100 SMS-en opslaan in het geheugen. De SMS-functie is bereikbaar via de toetsen aan de zijkant van de telefoon. Het telefoonboek kan maar liefst 100 contacten opslaan en de vijf belangrijkste worden bovenaan op de lijst vermeld. De Bluetooth technologie zorgt voor draadloze verbinding tussen de GSM en bijvoorbeeld het handsfree systeem in uw auto.
 
Het grote beeldscherm vergroot de leesbaarheid en de aanpasbare grootte van het lettertype maken het mogelijk om de letters te vergroten of te verkleinen. De SOLID Plus beschikt over een uitstekende geluidskwaliteit met individueel aan te passen volume en luidsprekers die compatibel zijn met gehoorapparaten.
 
Door de handsfree toepassing kunnen meerdere mensen een telefoongesprek volgen. De zijtoetsen zijn ook te gebruiken om de herinnerings- en wekkerfuncties voor verjaardagen en afspraken in te stellen. De ingebouwde lamp en de rekenmachine maken dit handige toestel compleet.
 
Extra functietoetsen:
  • linkerkant: volume, hands-free, keylock
  • rechts: zaklamp, sms, menu, alarm
  • achteraan: noodoproep-functie

 

Opmerking:

  • Er is geen camera aanwezig

SAT waarde: 0,28 W/kg

Youtube film over deze Emporia Solid Plus, klik hier

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Emporia Solid Plus

  • Merk: Emporia
  • Model: Emporia Solid Plus
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €199,00
  • Excl. BTW: €164,46